Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Intratuin start 2e pilot met ecologisch plantenconcept ‘Pak & Plant’

Dit najaar zet Intratuin een pilot op voor plantenconcept 'Pak & Plant' met najaarsviolen. Het plantenconcept 'Pak & Plant' is afgelopen voorjaar exclusief bij Intratuin geïntroduceerd in samenwerking met Perkgoed Partners. Dit najaar wordt bij 5 Intratuin-filialen het concept opnieuw getoetst, waarbij de focus ligt op de teelt en communicatie-uitingen op de winkelvloer en verpakking.



Afgelopen voorjaar introduceerden Perkgoed Partners bij Intratuin het ecologische plantenconcept ‘Pak & Plant’. Het nieuwe product is gedurende een periode van 10 weken getest in alle filialen van Intratuin. Bij de pilot is met name gekeken naar het teeltproces, in- en externe communicatie en is een consumentenonderzoek uitgevoerd. Onderzoek toont aan dat ‘Pak & Plant’ wordt gezien als een milieuvriendelijk en innovatief product, dat zorgt voor minder afval en meer gebruiksgemak. Bovendien wordt de verkoop van duurzaam geteelde perkplanten door de ondervraagden onderkend. Een behoorlijk deel is bereid hier iets meer voor te betalen.



Pilot in het najaar
Dit najaar geeft de nieuwe pilot informatie over het teeltproces (najaarsviolen) en de aangepaste communicatie-uitingen, waarbij de nadruk ligt op extra uitleg over het herkomst én het positieve milieueffect van de verpakking. Dit vindt plaats bij een vijftal filialen; Zoetermeer, Pijnacker, Zevenhuizen, Amsterdam en Maastricht.
De resultaten van de pilot worden medio november besproken met alle betrokkenen.

Voor meer informatie:
Perkgoed Partners
Irisweg 40
2665 MK Bleiswijk
E: verkoop@perkgoedpartners.nl
www.perkgoedpartners.nl
Publicatiedatum: