Ingebruikname 2000 zonnepanelen op het dak bij Celieplant & Bouquetnet

Ruim één jaar na de opening van het nieuwe bedrijfsgebouw van Celieplant & Bouquetnet kan directeur John Celie er weer een mijlpaal bijschrijven. Op 1 oktober is de officiële ingebruikname van maar liefst 2.000 zonnepanelen op het dak van Celieplant & Bouquetnet.
 
Op 1 oktober officiële ingebruikname door Helga van Leur
"Onze CO2 uitstoot heeft direct betrekking op ons klimaat. Iemand die hier alles vanaf weet is Helga van Leur. Bekend als ‘weervrouw’ bij RTL. Als weerdeskundige ziet zij als geen ander de gevolgen voor ons klimaat. Daarom geeft zij lezingen over het klimaat in samenhang met duurzaamheid en ons gedrag. ‘Als je eenmaal beseft dat je zonder het inleveren van comfort heel gemakkelijk andere keuzes kunt maken, die wel bijdragen aan een duurzame toekomst, dan kun je daar veel plezier aan beleven’. Helga van Leur is dan ook enorm trots dat zij betrokken is bij de officiële ingebruikname van de 2.000 zonnepanelen bij Celieplant. Daar hoefde zij geen minuut over te twijfelen. ‘Ik heb niet voor niets een hart voor duurzaamheid. Ook ik ben bevangen door het mooie groenvirus’."

Praktische informatie:
Tijdstip officiële ingebruikname: 12.00 uur
Plaats: Celieplant & Bouquetnet, Japanlaan 15 1432 DK Aalsmeer
Aanmelden via: r.vanderveen@sadc.nl

De 2.000 zonnepanelen leveren per jaar ruim 520.00 kilowattuur aan groene energie op. Dit is vergelijkbaar met de hoeveelheid elektriciteit die 200 huishoudens gemiddeld per jaar verbruiken.

Voor meer informatie:
Celieplant & Bouquetnet
Japanlaan 15
1432DK Aalsmeer
www.bouquetnet.nl / www.celieplant.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven