zaterdag 10 oktober

Dagprogramma WK KassieBouwen 2015

Tijdens een bijeenkomst voor sponsors, deelnemers en andere betrokkenen van het Van der Ende WK KassieBouwen is het programma voor zaterdag 10 oktober bekend gemaakt.

Met een vernieuwd programma en een speciale wedstrijd voor kinderen, wordt het Van der Ende WK KassieBouwen dit jaar een evenement voor het hele gezin. Kinderen kunnen zich uitleven in een kinderparadijs. Een barbier neemt snorren en baarden onder het mes. Er is een ambachtelijke palingroker en er wordt ijs gemaakt op een oude trekker. Een dansgroep geeft een aantal spetterende shows en ook het Kassenbouwerskoor is aanwezig.

Om 10.45 uur vindtt de officiële opening plaats, waarna om 11.00 uur de juniorbouwers van zo’n 12 Westlandse basisscholen gaan strijden om de WK KassieBouwen Junior bokaal. Om 14.30 uur wordt aangevangen met de professionals van het Van der WK KassieBouwen en naar verwachting zal de zinderende finale rond 18.40 uur plaatsvinden. Daarna wordt het een groot feest met optredens van artiesten en een DJ. De dag wordt om 22.00 uur afgesloten.

Het Van der Ende WK KassieBouwen is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt georganiseerd door Stichting WK KassieBouwen met als voornaamste doel om geld in te zamelen voor de ontwikkelingshulpprojecten van Stichting de Zaaier uit Maasdijk. Het evenement vindt plaats op zaterdag 10 oktober in een hal op het ABC Westland Agri & Food terrein in Poeldijk.

Voor meer informatie:
www.wkkassiebouwen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven