Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenniscafé voor jongeren 'Energie op je bedrijf'.

Vanavond vindt het eerste kenniscafé voor jongere tuinders in de Bommelerwaard & Neerijnen plaats. Het kenniscafé is een interactieve bijeenkomst rondom een specifiek thema. Vanavond is dat 'Energie op je bedrijf'.

Jacco Besuijen van het samenwerkingsverband van trostomatentelers Prominent deelt met de aanwezigen zijn kennis over energiemanagement. Prominent organiseert het energiemanagement gezamenlijk. Hoe werkt dit en wat levert het op? Jacco doet de aanpak uit de doeken. Verder neemt Stijn Schlatmann van EnergyMatters de aanwezigen mee in de ontwikkelingen op de energiemarkt, de groeiende vraag naar flexibel vermogen en de positie van de WKK hierin. Uiteraard is er voldoende gelegenheid met elkaar van gedachten te wisselen.

De bijeenkomst start om 19:00 uur bij Van Helvoort Chrysanten, Molenkampsweg 15b, Brakel. Gelieve aan te melden via gselman@projectenltonoord.nl.
Publicatiedatum: