6 - 7 oktober, Plantion

Lagenbeurs en Najaarsevent 'Bridge to a Sparkling Christmas'

Op de Lagenbeurs, die Plantion dit najaar organiseert, kunnen klanten van klok, bemiddeling en groencentrum hun assortiment op een aantrekkelijke manier aanvullen per laag en per Deense kar. De Lagenbeurs zal dit jaar gelijktijdig met het Najaarsevent plaatsvinden en er zal speciale aandacht zijn voor FriedhofsGärtners, Allerheiligen en Advent.

Naast de najaarsproducten zal er dit keer speciaal aandacht worden geschonken aan een assortiment voor FriedhofsGärtners, Allerheiligen en Advent. Tevens kunt u ook een aantal mooie ‘hardware’ producten vinden. Hier zijn ook een aantal combinaties van ‘pot-plant’ opgenomen.

Seizoens- en andere producten worden verkocht per laag of Deense kar. Ook kunt u op de beurs een kar samenstellen van een aanvoerder voor de Denenprijs. De monsterlagen van de beurs worden verkocht voor de ‘Denenprijs’. Deze monsterlagen worden donderdag en vrijdag na de beurs uitgeleverd en de bestellingen worden woensdag 14 oktober uitgeleverd. Wilt u een volle Deen bestellen, dan kan dit op elk gewenst tijdstip via het bemiddelingsbureau.

De Lagenbeurs vindt plaats in de kasruimte van Groencentrum Plantion. De beursproducten zijn afkomstig van Plantion-aanvoerders. Inkopen kan op de beurs zelf, maar steeds meer klanten kiezen er ook voor om op de beurs het aanbod te bekijken en vervolgens thuis via de webshop (webshop.plantion.nl) te bestellen. Een inlogcode is ook op deze webpagina te verkrijgen. Het aanbod van de Lagenbeurs staat woensdag vanaf 10.00 uur online op de webshop.

Openingstijden
Dinsdag 6 oktober: 17.00-22.00 uur (gelijktijdig met de Najaarsevent ‘Bridge to a Sparkling Christmas’) en woensdag 7 oktober, eveneens van 07.00-15.00 uur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joost Joling (0318-66 17 59, JoostJoling@Plantion.nl), Marco Sakkers (06-53 42 96 79, MarcoSakkers@Plantion.nl) of Paul Heijmink (0318-66 18 81, PaulHeijmink@Plantion.nl).

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.