Investeringsgids voor tuinbouw Ethiopië

Heeft u interesse in de tuinbouw in Ethiopië? De Nederlandse ambassade in Addis Abeba publiceerde samen met de overheid van de regio Oromia de Hands-on Investment Guide.Samen met Government of Oromia Regional State zet de Nederlandse ambassade in Addis Abeba zich in om nieuwe investeerders aan te trekken. Het ministerie van Buitenlandse Zaken stimuleert en ondersteunt Nederlandse ondernemers die zaken doen in opkomende markten en ontwikkelingslanden. Onder meer via het netwerk van ambassades.Kansen in Oromia
Oromia Regional State is de grootste regio van Ethiopië. 90% van de Nederlandse investeerders in Ethiopië is actief in deze regio. De Hands-on Investment Guide geeft veel informatie over tastbare kansen in Oromia in de tuinbouw.

Bureau BrandOutLoud ontwikkelde de gids. Lokale consultants deden uitgebreid onderzoek en bespraken de resultaten tijdens bijeenkomsten met stakeholders.

Bekijk de gids op RVO.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.