Eensgezindheid bij Kalanchoe kwekers over promotieplan

Woensdag 16 september heeft de jaarlijkse productbijeenkomst Kalanchoe plaats gevonden bij Koolen Champignons in Slootdorp(NH). Tijdens de bijeenkomst heeft 80,7% van de uitgebrachte stemmen door de Kalanchoe telers voor het promotieplan 2016-2018 gestemd.


De aanwezige Kalanchoe aanvoerders tijdens de productbijeenkomst.

Hiermee dragen alle Kalanchoe telers 0,20% promotieheffing gedurende de komende 3 jaar af over de gerealiseerde Kalanchoe omzet via FloraHolland. Het plan is door de FPC Kalanchoe voorgedragen voor stemming, conform de product specifieke promotieregeling, zoals die op de ALV van 6 december 2012 is goed gekeurd door de leden.

Promotieplan 2016-2018
Het promotieplan voor de komende 3 jaar gaat naast de huidige activiteiten die de afgelopen jaren zijn ingezet in Nederland, Duitsland en Frankrijk ook starten met promotieactiviteiten in Engeland. De promotie in Engeland is mogelijk doordat de promotieheffing de komende drie jaar met 0,05% stijgt van 0,15% naar 0,20%.

Tijdens de productbijeenkomst heeft Koolen Champignons een inspirerende presentatie en rondleiding verzorgd in een inspirerende omgeving.

Voor meer informatie over het Promotieplan kunt u contact opnemen met Anne-Jan Steenbeek (mail).
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven