Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kas Kwekerij Gerbera Star bloeiend in bedrijf

Begin juli werd de nieuwe kas van gerberakweker Marius Mans opgeleverd. Aan zijn bestaande kas aan de Liesveldsesteeg in Brakel werd nog eens 25.000 m² gebouwd en volledig ingericht op het principe van “Het nieuwe telen”. Hierbij wordt kaslucht actief geventileerd. Het continu verversen van lucht geeft een optimaal microklimaat onderin het gewas. Met minder energie input kan Gerbera Star nu dezelfde kwaliteit gerbera’s produceren.



Het gerbera potteeltsysteem dat Meteor Systems hier plaatste, bevat een aantal maatwerkoplossingen die het nieuwe telen ondersteunen. De gerbera’s staan er dan ook prachtig in alle kleuren bij. “Wij kozen voor het teeltsysteem van Meteor Systems vanwege de sterkere potplant. Deze is minder buigzaam en de pot valt er dieper in. Hierdoor wordt de pot beter vastgeklemd en blijft beter zitten. Kwaliteit is voor ons van groot belang en die vonden we bij Meteor Systems.” Aldus een tevreden Marius Mans van Gerbera Star.



Voor meer informatie:
Meteor Systems
Munnikenheiweg 58
NL 4879 NG ETTEN-LEUR
T: +31 (0)76 504 28 42
F: +31 (0)76 501 82 43
E: info@meteorsystems.nl
www.irrigation.com
Publicatiedatum: