Verhuizing Proton Tuinbouwtechniek

Na ruim een jaar actief te zijn geweest aan de Nijverheidstraat 2 in Naaldwijk is vanwege het succes dat Proton in deze korte tijd heeft mogen realiseren, een uitbreiding van het bedrijf noodzakelijk. Daar hier aan de Nijverheidstraat in Naaldwijk geen ruimte voor is, zal het bedrijf vanaf maandag 28 september gevestigd zijn aan de Kijckerweg 95 in De Lier. De verhuizing van de werkplaats en kantoor is inmiddels in volle gang.

"Ondanks dat ons kantoorpand en werkplaats in Naaldwijk een prachtige en voor ons en onze klanten passende locatie is geweest, verhuizen wij met een positief gevoel naar ons nieuwe pand. Wij kijken vooral uit naar het verder ontwikkelen van onze successen en een nog betere serviceverlening voor onze klanten", laat het Proton-team weten. "Een optimale huisvesting en organisatie zijn in deze tijd noodzakelijk. Dit wordt ons inziens met de nieuwe locatie bereikt." Tegelijkertijd zullen een aantal technische voorzieningen aanzienlijk worden verbeterd. Het nieuwe pand voldoet aan de huidige eisen wat betreft duurzaamheid en energieverbruik. Door de glasvezelkabelaansluiting en vernieuwde ICT-voorzieningen zijn de mogelijkheden op het gebied van datacommunicatie ook uitgebreid. Een verder voordeel is dat er voldoende (kostenloze) parkeergelegenheid aanwezig is wat zeker een verbetering is ten opzichte van de locatie aan de Nijverheidsstraat in Naaldwijk.

"Wij vragen u de komende periode begrip te hebben voor eventuele calamiteiten als gevolg van deze verhuizingen en zullen ervoor zorgen dat dit tot een minimum beperkt blijft. Wij blijven bereikbaar onder hetzelfde telefoonnummer en/of e-mailadres."

Het nieuwe bezoek- en afleveradres per 28-09-2015 van Proton Tuinbouwtechniek BV is :

Proton Tuinbouwtechniek BV
Kijckerweg 95

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.