QEP Holland en HSI BV worden verkooppartners

Tuinbouwleveranciers QEP Holland en HSI BV zijn vanaf heden verkooppartners. De twee bedrijven zien in deze partnership een kans om meerwaarde te creƫren en zo hun klanten beter van dienst te zijn met een breder pakket aan producten en diensten.

QEP Holland en HSI BV zijn spelers op het gebied van de internationale (glas)tuinbouw, agrarische bewaring en productverwerking. QEP Holland specialiseert zich voornamelijk in de ontwikkeling en productie van technische oplossingen op het gebied van waterbehandeling en besturingstechniek. HSI BV is sterk in technische kennis over de teelt, logistiek en verkoop in de internationale land- en tuinbouwsector.

Door de krachten te bundelen en deze specialisaties te combineren, willen QEP Holland en HSI BV zich samen verder ontwikkelen in de internationale tuinbouwsector. Voor bestaande klanten betekent dit dat de expertise, ervaring en kennis zal toenemen en beter kan worden ingespeeld op wensen en behoeftes van de klant.

De samenwerking zal QEP Holland en HSI BV tevens de mogelijkheid bieden om hun netwerken uit te breiden en elkaar aan te vullen in velden waar voorheen kansen bleven liggen.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven