Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

QEP Holland en HSI BV worden verkooppartners

Tuinbouwleveranciers QEP Holland en HSI BV zijn vanaf heden verkooppartners. De twee bedrijven zien in deze partnership een kans om meerwaarde te creƫren en zo hun klanten beter van dienst te zijn met een breder pakket aan producten en diensten.

QEP Holland en HSI BV zijn spelers op het gebied van de internationale (glas)tuinbouw, agrarische bewaring en productverwerking. QEP Holland specialiseert zich voornamelijk in de ontwikkeling en productie van technische oplossingen op het gebied van waterbehandeling en besturingstechniek. HSI BV is sterk in technische kennis over de teelt, logistiek en verkoop in de internationale land- en tuinbouwsector.

Door de krachten te bundelen en deze specialisaties te combineren, willen QEP Holland en HSI BV zich samen verder ontwikkelen in de internationale tuinbouwsector. Voor bestaande klanten betekent dit dat de expertise, ervaring en kennis zal toenemen en beter kan worden ingespeeld op wensen en behoeftes van de klant.

De samenwerking zal QEP Holland en HSI BV tevens de mogelijkheid bieden om hun netwerken uit te breiden en elkaar aan te vullen in velden waar voorheen kansen bleven liggen.


Publicatiedatum: