Kenia: 4000 bezoekers op Naivasha Horticultural Fair 2015

De Naivasha Horticultural Fair in Kenia, die plaatsvond op 18 en 19 september, heeft ruim 4.000 bezoekers getrokken. "Een hoge opkomst", aldus een tevreden Jack Atambo, die bij de de organisatie van de Fair betrokken is. Atambo maakte een reeks foto's en stuurde die naar onze redactie.

Klik hier voor een impressie van de Naivasha Horticultural Fair 2015

Op de laatste dag werden prijzen uitgereikt aan vier deelnemende bedrijven en drie sponsoren. Amiran Kenya Ltd kreeg de prijs voor 'Best Stand Overall'. Specialised Fibreglass Ltd kreeg de 'Most Innovative Stand'-prijs. KCC nam de prijs 'Best Charity Stand' in ontvangst en Preesman Kenya Ltd ging naar huis met de 'Best Flower Stand'-prijs. Bij de sponsoren vielen Nation Media Group, CFC Stanbic Bank en Greenlife Ltd in de prijzen.


Foto's van de prijsuitreiking (foto's: Jack Atambo)


Uit handen van Sally Share namen Jeroen van Marrewijk en Emeritus Kasee de prijs voor beste stand voor Peesman in ontvangst. "Onze stand trok beide dagen veel bezoekers en wij kregen veel complimentjes voor ons brede assortiment."

Op de beurs waren 185 bedrijven vertegenwoordigd. Wout Oor van Olij Breeding was ook goed te spreken over de opkomst en stuurde ons onderstaande foto's:


Olij Breeding en Jan Spek Rozen op de Naivasha Horticultural Fair.

Tegelijk met de beurs hield Olijk Kenya Roses open huis. "Ook hier mochten wij veel bezoekers ontvangen", aldus Wout Oor.


Sjenn Kragtwijk van Jan Spek Rozen en Philippe Veys van Olij Breeding.

Voor meer informatie:
Naivasha Horticultural Fair
T: +254 726 629 666
Email: nhfair@naivashahortifair.com
www.naivashahortifair.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven