Wegwijzer voor MKB'ers in financieringslandschap

De overheid lanceerde samen met de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB), ondernemersorganisaties VNO-NCW en MKB-Nederland en een scala aan partners deze week de Nationale Financieringswijzer; www.nationalefinancieringswijzer.nl.

De website moet ondernemers gericht op weg helpen om de juiste route te bepalen in het fors gegroeide financieringslandschap. De financieringswijzer heeft informatie, voorlichting en advies over financiële faciliteiten van publieke en private partners. De portal biedt tools voor het opstellen van een ondernemingsplan en het bepalen van de daarbij passende financieringsvorm(en).

Ondernemers worden via een interactieve wijzer stap voor stap naar de bij hun onderneming passende financieringsmogelijkheden geleid. Daarin zijn naast regulier bancair krediet en garantstellingen ook alternatieve financieringsbronnen en vormen als kredietunies, crowdfunding en Regionale Ontwikkelingsmaatschappijen (ROM’s) opgenomen. Ondernemers kunnen overigens via de site ook problemen bij het aanvragen en verkrijgen van financiering melden.

bron: LTO Nederland

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.