zaterdag 23 april 2016

Corsothema Bollenstreek: Flowers & Fashion

Flowers & Fashion is het thema van het 69e Bloemencorso van de Bollenstreek dat op zaterdag 23 april 2016 van Noordwijk naar Haarlem zal rijden en de avond ervoor door Noordwijkerhout. Alle praalwagens zullen geïnspireerd zijn op dit kleurrijke thema.

“Flowers staat voor het grootste exportproduct van Nederland en symbool voor de Bollenstreek. Fashion staat voor vernieuwing en trends. Kleur is hun gemeenschappelijke deler. Zoveel verschillende invalshoeken zullen inspireren bij het invullen van de praalwagentitels”, zo verklaart corsovoorzitter Leo van der Zon.

Achter de schermen werkt de organisatie van het Bloemencorso van de Bollenstreek aan de komende editie. De belangrijkste taak van dit moment is volgens Van der Zon het werven van de praalwagens: “De eerste trouwe deelnemers zijn al binnen, maar we zijn ervan overtuigd dat zo’n innovatief en inspirerend thema als Flowers & Fashion een maximum aantal praalwagensponsors zal trekken.”

bron: Bloembollenvisie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.