Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
woensdag 23 september, Veiling Zaltbommel

Coaching voor ondernemers in sierteelt

Het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen biedt ondernemers in de sierteelt ondersteuning bij de uitwerking van hun marktkansen via een coachingtraject. Ondernemers die belangstelling hebben, worden gekoppeld aan een deskundige coach. Samen werk je aan praktische oplossingen en aan de ontwikkeling van nieuwe afzetmogelijkheden. De coach beschikt over een netwerk van specialisten die je verder kunnen helpen.

Als ondernemer in de sierteelt is het elke dag weer een uitdaging om zo goed mogelijk in te spelen op de markt. Om klanten enthousiast te maken voor jouw (nieuwe, unieke) product is meer nodig dan alleen kennis van je product. Belangrijk is te weten wat de potentie van het product is in markt en in welk segment de kansen liggen. Een goed verhaal is vervolgens belangrijk om jouw klanten beter te bereiken.

Heeft u interesse in een coachingtraject? Kom dan op woensdag 23 september 2015 (19.00-21.00 uur, Veiling Zaltbommel) naar de startbijeenkomst. Peter Simoons zal vertellen over werkmethodes om nieuwe marktkansen te creƫren. Daarnaast is ruimte om eigen vraagstellingen te formuleren.

Voor meer informatie en aanmelden, klik hier.
Publicatiedatum: