Kees Waqué, Desch Plantpak:

"Een verhaal verkoopt beter dan een product"

Tholen - Steeds meer kwekers proberen zich middels toegevoegde waarde te onderscheiden. Je kunt daarbij denken aan potten en hoezen, maar er is meer voor nodig om de concurrentie de loef af te steken. Volgens Kees Waqué moet dit vooral gezocht worden in een onderscheidend verhaal. "Een goed verhaal verkoopt beter dan een product", aldus Waqué.


Geert Van de Voorde en Kees Waqué van Desch Plantpak presenteren een hanging basket uit de nieuw trendlijn voor volgend jaar: Natural.

Drie kleurenthema's
Om veredelaars, kwekers en de retail van inspiratie te voorzien, heeft Desch Plantpak een trend book uitgebracht. 'Colour Your Story' heet het, en is bedoeld om trends in fashion en interieur te koppelen aan sierteeltproducten. Voor de lente/zomer is daarbij gekozen voor drie kleurenthema's, te weten LOL, Natural en Clean.


Het thema LOL focust met diens felle kleuren op de jongere generaties.


Het Natural thema legt de nadruk op, zoals de naam al aangeeft, natuurlijke tinten. De kleuren zijn zachter en warm.In het thema Clear, tot slot, staan vooral frisse en 'vrouwelijke' kleuren centraal.

Veel pot-plant combinaties en voorbeelden
In het Colour Your Story trend book wordt verder veel aandacht besteed aan pot-plant combinaties en verschillende toeleveranciers. Daarnaast worden het 100% biologisch afbreekbare D-Grade, biologische kruiden en producten van Florensis, Gediflora, Fleuro-select, Beekenkamp en Fleurostar Award winnaar Selecta Klemm
uitgelicht.

Ieder seizoen een nieuwe

Ieder seizoen zal Desch Plantpak een nieuw Trend book uitbrengen. Dit zal gebeuren in zes talen: Frans, Nederlands, Duits, Spaans, Italiaans en Engels. Het boek boek kan hier gratis worden gedownload en op verzoek kunnen fysieke bundels worden toegestuurd.

Voor meer informatie:
Desch Plantpak B.V.
Kees Waqué
E: kees.waque@desch-plantpak.nl
www.desch-plantpak.comPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven