Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Teeltruimte optimaal benutten

Perfecte ruimtebenutting is essentieel voor je winstgevendheid. WPS merkt dat er op veel kwekerijen nog mogelijkheden zijn om de ruimtebenutting te optimaliseren. Door de jaren heen zijn er diverse tools ontwikkeld bij WPS welke worden ingezet tijdens gesprekken met de klant. Met deze tools kunnen verschillende situaties cijfermatig gemakkelijk met elkaar worden vergeleken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verschil tussen één, twee of drie keer wijder zetten.

Deze tools en tips zijn vastgelegd in een whitepaper. Een whitepaper is een document dat beschrijft hoe overheidsbeleid, een technologie en/of een product een specifiek probleem oplost. Whitepapers worden gebruikt om de lezer van objectieve, relevante informatie te voorzien, die kan helpen bij een goede besluitvorming.

In deze whitepaper leggen we een rekenmethode uit om ruimtebenutting te berekenen. Een methode waarmee je de ruimtebenutting van de huidige situatie kunt berekenen, maar ook mogelijke verbeterslagen eerst door kunt rekenen. En een manier om te inventariseren of de ideeën die je hebt ook daadwerkelijk ruimtebenutting opleveren.

Voor meer informatie:
WPS
Kijckerweg 115
2678 AC De Lier
T +31 (0)174 671 371
F +31 (0)174 671 372
E: info@wps.eu
www.wps.eu/nl

Publicatiedatum: