Magical Greens en Green Connect bundelen krachten

De twee importeurs van decoratief snijgroen Magical Greens en Green Connect gaan hun krachten bundelen. Zij zijn gevestigd met verkoop- en distributielocaties op alle belangrijke exportveilingen in respectievelijk Aalsmeer, Rijnsburg en Naaldwijk.

Magical Greens zal per direct, als zelfstandig merk, onder Green Connect haar activiteiten voortzetten. Hierdoor wordt het mogelijk voor Magical Greens om haar focus op klanten verder te vergroten en gebruik te maken van de grootschalige sourcing van Green Connect.

Beide bedrijven importeren decoratief snijgroen uit Noord- en Midden-Amerika en Zuid-Europese landen en verzorgen naast de inkoop en begeleiding van kwekers ook de (inter)nationale vermarkting van het snijgroen.

Het management en het personeelsbestand van Magical Greens blijft ongewijzigd. De directie van Green Connect wordt gevoerd door Jurjan van der Laarse.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.