Kwart bezoekers Plantarium komt uit buitenland

Bijna een kwart van de bezoekers van Plantarium kwam dit jaar uit het buitenland. Het totale bezoekersaantal lag dit jaar met 17.150 nagenoeg gelijk aan vorig jaar toen 17.180 mensen de beurs aandeden.

De buitenlandse bezoekers komen uit alle werelddelen. Dit jaar zijn er uit 44 landen bezoekers geregistreerd. Het aandeel vakmensen uit Duitsland is het grootst (23%). De Belgen bezetten een tweede plek (16%) en op de derde plaats staat Italië (12%). Frankrijk is nummer vier (9%), United Kingdom vijf (7%) en Polen staat op de zesde plaats (4%). Dan volgt Denemarken met 3% en Zweden en de VS staan gedeeld achtste (2,5%). De overige 21% komt uit de resterende landen. 14% van de vaklui geeft aan Plantarium voor de eerste keer te bezoeken.
Functie en type bedrijf

Op Plantarium 2015 zijn de vakbezoekers te splitsen in eigenaren (51%), medewerkers (34%) en inkopers (15%). Opvallend is de stijging van 11% in de categorie eigenaren. Deze stijging gaat ten koste van het aantal medewerkers.

Voor meer informatie, surf naar plantarium.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.