Priva TopCrop Monitor

Seminar ‘Control your crop, Grow your business’

Op donderdag 1 oktober organiseert Priva bij Demokwekerij Westland een seminar over Priva TopCrop Monitor. TopCrop Monitor brengt de gewasactiviteit in beeld door de temperatuur van de plant te vergelijken met de omgevingstemperatuur. Doelgroep van dit seminar is de teler die interesse heeft in het zetten van een vernieuwende stap op het gebied van procesregelingen in de tuinbouw.Priva TopCrop Monitor is het eerste, veelbelovende resultaat van het TopCrop innovatieprogramma dat Priva enkele jaren terug is gestart. In dit innovatieprogramma werkt Priva aan de ontwikkeling van oplossingen, die uitgaan van wat er in de plant zelf gebeurt. Klimaatregelen op basis van een gewasmeting in plaats van op basis van de omgeving van de plant, vergt echter wel een iets andere denkwijze. Tijdens het seminar nemen wij u mee in deze 'andere' manier van denken. Zowel de theorie als de praktische toepassing van Priva TopCrop Monitor wordt uitgebreid behandeld.

Het seminar wordt gehouden bij Demokwekerij Westland, Zwethlaan 52 in Honselersdijk, van 13:30 tot 16:00 uur. Na afloop is er gelegenheid tot netwerken.

Inschrijven
Bent u teler en geïnteresseerd in deelname aan het seminar? U kunt zicht tot maandag 28 september aanmelden via www.priva.nl/topcrop-seminar.

Deelname aan het seminar is gratis. Reageer snel want vol = vol.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven