Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Duitslands Blumen Gross- und Importshandels bestaat 50 jaar

Het Verband des Deutschen Blumen Gross- und Importshandels, de BGI, bestond afgelopen weekend 50 jaar. Sinds 15 jaar heeft de VGB steeds meer contact met de BGI. Aanvankelijk was er sprake van de nodige animositeit, maar over de laatste vijf jaar is de relatie tussen BGI en VGB verder geïntensiveerd. Dit komt deels door de gemeenschappelijke belangen richting veiling Rhein-Maas.

"Met de komst van directeur Frank Zeiler en voorzitter Jan Roelofs is op basis van persoonlijke relaties de samenwerking met de BGI nu ronduit goed", aldus Roodenburg. "Het besef dat Duitsland het grootste exportland is en Nederland voor de Duitsers het grootste importland is leidend in deze relatie. Vrijhandel leidt uiteindelijk tot de meest efficiënte ketens."

VGB 40 jaar
De VGB bestaat dit jaar 40 jaar. Samen met MPS, dat 25 jaar bestaat, en Union Fleurs wordt dit met een seminar op 9 november in Rotterdam gevierd. Relaties van deze drie organisaties krijgen binnenkort een uitnodiging.

Publicatiedatum: