23 september, FloraHolland Naaldwijk

Bijeenkomst over zaken doen in Turkije

Bent u exporteur of kweker en heeft u interesse om zaken te gaan doen in Turkije? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 23 september van 14.00 tot 16.00 uur in Naaldwijk.


foto: FloraHolland

's Middags komen o.a. de volgende onderwerpen aan bod:
  • Wat is de potentie van de lokale markt?
  • Wat zijn productie- en afzetmogelijkheden?
  • Hoe ziet de brugfunctie naar omliggende landen eruit?
De analyse door FloraHolland is dit voorjaar afgerond. De Raad van Commissarissen en directie hebben vervolgens Turkije bezocht. De acties die voor de komende periode zijn gebaseerd op samenwerking, partnerships, en de strategie FloraHolland 2020

Actuele business-klimaat
Tijdens de middag zal Monique Heemskerk, Market Developer en verantwoordelijk voor de ontwikkeling van Turkije als afzetmarkt bij FloraHolland, vertellen over de achtergronden van cultuur, politiek, economie en de Turkse agrisector.

Flower expo Istanbul
FloraHolland neemt dit jaar voor het eerst deel aan de Flower Expo Istanbul van 26 tot 29 november 2015. FloraHolland organiseert in samenwerking met Greenn het Holland Paviljoen en heeft daarbinnen ook een FloraHolland-stand. Maaike Koop, eigenaar Greenn, staat al een aantal jaar met kwekers op deze beurs en deelt de opgedane ervaringen.

Petra de Munck, Product co├Ârdinator bij FloraHolland, zal tot slot de opzet en doelstellingen van de FloraHolland-stand presenteren.

Studiereis en relatie-event
FloraHolland organiseert tijdens de beurs een studiereis, waarin het beursbezoek gecombineerd wordt met marktbezoeken en een relatie-event. Hier kunnen sectorgenoten uit Turkije en Nederland elkaar ontmoeten. Joost Naber, Marktspecialist en Monique Heemskerk, Market Developer vertellen u er meer over.


Aanmelden voor de bijeenkomst kan tot 18 september 2015 via moniqueheemskerk@floraholland.nl.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven