Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

KAVB maakt video over innovatie in bollensector

De KAVB lanceerde eind vorige week een video over vernieuwing en techniek in de bloembollensector. De video is door VideoWerkt gemaakt op initiatief van de KAVB en is bedoeld om consumenten te informeren over de bloembollensector.



In de video toont lelieteler Hans van der Heijden hoe hij met zijn vak bezig is. Hij overlegt met professor Richard Immink (Wageningen UR) over vermeerdering. Immink doet onderzoek naar de fysiologie van bloembollen met als doel bloembollen op een snellere en duurzamere manier te produceren. Daarnaast laat Van der Heijden zien hoe hij innovaties als drones en druppelirrigatie toepast.



De KAVB is dit jaar een campagne gestart om consumenten beter bekend te maken met de bloembollensector. Op social media is eerder dit jaar een infographic verschenen met feiten en cijfers over de sector. Ook verscheen eerder een portret van een bloembollenfamilie. Later dit jaar volgen nog meer infographics, video’s en blogs over innovatie, duurzaamheid en ondernemerschap. Ook stelt de KAVB elke maand professionele foto’s beschikbaar over actuele thema’s in de bloembollensector.

bron: Bloembollenvisie
Publicatiedatum: