Nieuw online verkoopconcept Roses & More gelanceerd

Het concept van Roses & More staat voor een product dat door de kweker zelf verpakt wordt in een exclusieve geschenkverpakking om de volgende dag bij de consument afgeleverd te worden. Vanwege de razendsnelle logistiek tussen producent en afnemer kan de klant een negendaagse vaasgarantie gegarandeerd worden. Volgens Roses & More is er geen andere winkel of online verkoper die dit kan.


Rienco Stoel en Martin Wubben

Buiten de hoge versheid van rozen hanteert R & M ook een kwaliteitsstandaard. Dankzij directe levering vanaf de producenten, welke met naam op de site vermeld staan, heeft R & M toegang tot een hogere kwaliteitsklasse die zich via de conventionele route onmogelijk zou kunnen laten leveren tegen de door R & M gehanteerde prijzen. “Wij willen de klant een bos rozen leveren van exportkwaliteit. Vers, lang houdbaar en exclusief”, zegt een enthousiaste Martin Wubben. De mooiste rozen die in Nederland gekweekt worden gaan voor het overgrote deel naar het buitenland.

Rienco Stoel: "Wij leveren meer dan alleen een bos mooie rozen, ons product staat garant voor iets extra’s, in een mooie doos verpakt is het een cadeau om te krijgen of om zelf van te genieten.



Achter de schermen
Rienco Stoel (43) en Martin Wubben (55) zijn beide al hun gehele werkzame leven actief in de bloemenhandel. De online verkoop van bloemen heeft de afgelopen jaren een eigen loop genomen en daarom denken zij dat de markt klaar is voor een aanbieder van de roos in een nieuw merk: Roses & More. Via logistiek inzicht en gebruik van netwerk hebben zij, in combinatie met de bereid gevonden en zeer geïnteresseerde rozentelers, het merk weten te ontwikkelen.

Om dit concept te realiseren zoekt R & M nog extra financiële draagkracht voor het ontwikkelen en produceren van verpakkingen, marketingcampagnes en de webshop. Het benodigde bedrag is €50.000,-.

Het gehele artikel is te lezen op Crowdaboutnow.
 

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven