Controle telling stapelwagens in week 38 en 39

In week 38 en 39 (maandag 14 tot en met zondag 27 september 2015) vindt bij boxhouders/klanten een controle telling plaats van het aantal stapelwagens.


Stapelwagens in opslag

De controle is onderdeel van het afgesloten boxcontract. Per 1 januari 2013 is de regeling Stapelwagenhuur Intern Gebruik van kracht op alle locaties van FloraHolland, inclusief Veiling RheinMaas.

Meerdere controles per jaar
Onderdeel van deze regeling is dat iedere boxhouder/klant die binnen het veilinggebouw gebruik maakt van stapelwagens, hiervoor een contract met FloraHolland afsluit. De hoogte van dit contract en het werkelijke aantal stapelwagens dat in gebruik is, wordt enkele keren per jaar gecontroleerd.

In week 38 en 39, met eventueel uitloop in week 40, vindt de derde controle telling van 2015 plaats. In deze weken zullen medewerkers van FloraHolland bij iedere boxhouder/klant op de locaties tellen.

Contract eventueel aangepast
Na het tellen wordt een kopie van het telformulier achtergelaten, zodat de klant weet hoeveel stapelwagens er geteld zijn. Het resultaat van de telling heeft geen directe gevolgen. Pas na een aantal tellingen wordt het gemiddelde resultaat gebruikt om, indien nodig, het boxcontract naar boven of naar beneden aan te passen.

Voor vragen kan men contact opnemen met de klantenservice.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven