PurE seasonal flowers introduceert magazine ‘365 dagen bloemen’

Dit seizoen introduceert PurE seasonal flowers het inspiratiemagazine 365 dagen bloemen. Het seizoensmagazine geeft bloemisten informatie over seizoensproducten. Aan het magazine is ook een online campagne gekoppeld, wat bloemisten concrete hulpmiddelen biedt.De campagne PurE Seasonal Flowers daagt bloemisten uit om met seizoensproducten hun eigen seizoen te creëren. Om ze daar nog beter bij te ondersteunen is nu alle seizoensinspiratie gebundeld in het magazine ‘365 dagen bloemen’. De eerste uitgave is helemaal in herfstsferen en is nu beschikbaar. Het magazine is verkrijgbaar in drie talen: Nederlands, Engels en Duitsland. De ruim 28.000 exemplaren worden rechtstreeks verspreid aan bloemisten, door samenwerking met o.a. de Nederlandse bloemistenorganisatie VBW, Belgische bloemistenorganisatie KUFB, het Duitse vakblad Gestalten und Verkaufen, enthousiaste handelaren en exporteurs.

Online
Het magazine is ook online beschikbaar via www.issuu.com/pureseasonalflowers, waardoor het heel makkelijk gedeeld kan worden. De fotografie en productverhalen zijn bovendien te downloaden en kunnen gebruikt worden voor narrow casting in de winkel. Elke maand wordt een digitale nieuwsbrief verstuurd naar zo’n 500 adressen in Nederland en daar buiten.Personaliseren
De magazines worden kosteloos aangeboden. Als extra dienst helpt PurE seasonal flowers bij het personaliseren van de magazines, door het aanbieden van logo/adresstickers op de achterkant van het magazine. Wil men daarvan gebruik maken, dan kan men contact op nemen met Jacqueline Doornekamp via www.pureseasonalflowers.nl/contact voor meer informatie en prijsopgave.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven