Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Culinair Westland goed bezocht

Jong en oud liep afgelopen weekend uit om op het Wilhelminaplein in Naaldwijk lekker te eten voor het goede doel. De nieuwe formule van Culinair Westland in samenwerking met Podium Westland blijkt succesvol. Op een later moment zullen de cheques uitgekeerd worden aan de goede doelen.



Bijzonder aan dit tweedaagse event is de combinatie van doelstellingen. Culinair Westland laat haar omgeving graag meegenieten van echt lekker eten en wil met een deel van de opbrengst hiervan ook kinderen laten genieten. De zeven goede doelen van dit jaar zijn omarmd door Kiwanis, maar zeker ook door alle bezoekers van het festival.

Food en fun
Voor jong en oud was genoeg te doen, zeker door de doelgerichte samenwerking met Podium Westland op zaterdag. Foodtrucks en de Culibus sierden het Havenplein, dat speciaal voor deze dag door Podium Westland was omgedoopt tot het ‘Doe-het-Zelfie-Plein’. Workshops voor kinderen én volwassenen. De foodtrucks tijdens Culinair Westland zijn nieuw en blijken warm verwelkomd. Hierdoor is een groter deel van het Naaldwijkse centrum betrokken bij het food festival en werden bezoekers van Podium Westland ook een lekkere en gezonde keuze.



Niet alles in de hand
Henk Salome, voorzitter van Culinair Westland, blikt voldaan terug op het weekend. ‘De opbouw verliep probleemloos en ook de samenwerking met Podium Westland en Veteranendag ging prettig. Een goede voorbereiding blijkt ook hier weer van grote waarde. Uiteindelijk heb je het weer niet in de hand. Vrijdagavond regende het teveel, maar de regen heeft op zaterdag de pret niet mogen drukken.’



De muzikale inbreng van lokale band No Comment en diverse dj’s was een ander kaliber dan andere jaren. ‘We hebben gemerkt dat de inzet koren, blaasorkesten, dj’s en een liveband voor een mooi gemêleerd gezelschap heeft geleid. Dat was ook wat Kiwanis met de nieuwe formule nastreefde. Door er met elkaar voor elkaar te zijn, kun je immers iets betekenen’, vervolgt Salome.

Publicatiedatum: