Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Festival Wageningen in het teken van zaad

Het programma van het Food Film Festival in Wageningen is bekend. Naast vertoning van de documentaire 'Seeds of Time' zijn er workshops en een foodmarket. Allemaal in het teken van zaad.

De film, over de zaadkluis op Spitsbergen, start om 19.00 uur in de Waaierzaal in Orion. Daarna is er een "talkshow", waarin experts uit de wetenschap en de praktijk met elkaar in discussie gaan over het belang van goede zaden. Bezoekers in de zaal mogen meepraten. Andere workshops zijn "energy bars maken met zaden", "koken met kiemgroenten" en "bier proeven". Die laatste twee workshops zijn de enige twee onderdelen van het festival waarvoor betaald moet worden.

's Middags al gaat het festival van start met een markt. Hier kunnen bezoekers onder andere plantenzaden met elkaar ruilen. Ook de workshops hebben te maken met "Zaad". Er is bijvoorbeeld een workshop seed bombs maken. 'Dat zijn balletjes met aarde en zaden die je kunt rondstrooien.


Publicatiedatum: