Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decorum verrast Rose Lily met Roselily

Rose Lily is pas anderhalf jaar oud en niet alleen zij vindt de Roselily erg mooi, ook haar moeder Monique is fan. Van Monique kreeg Decorum een berichtje dat ze zeer vereerd was dat deze nieuwe lelie naar haar dochtertje is vernoemd. ‘Voor ons is Rose Lily ook met recht de koningin onder de bloemen’ schreef ze.



Op de stoep bij Roselily fans
Decorum en haar Roselily kwekers Van Schie Potlelies en Moerman Lilium besloten deze super fans in Amsterdam te verrassen. Donderdag 3 september, om 10 uur 's ochtend, deed Monique de deur open voor Silvia (Van Schie Potlelies) en Patricia (Decorum). De kleine Rose Lily kwam verlegen om de hoek, maar begon te stralen toen ze de bloemenpracht in de deuropening zag.



Dubbelbloemige lelie
Deze dubbelbloemige lelie is niet alleen prachtig om te zien, maar heeft als bijzondere eigenschap ook dat hij pollen-vrij is. De Roselily heeft namelijk geen stamper en meeldraden en geeft daarom geen vlekken.

Voor meer informatie:
Decorum

Publicatiedatum: