Floriade definitief in Almere

Contracten voor Floriade 2022 getekend

De gemeente Almere, de Nederlandse Tuinbouwraad (NTR) en de International Association of Horticulture Producers (AIHP) hebben dinsdag 1 september een aantal overeenkomsten getekend waarmee de komst van de Floriade in 2022 naar Almere definitief gemaakt wordt. De drie overeenkomsten kunnen nu getekend worden omdat de Almeerse gemeenteraad in juli van dit jaar haar definitieve akkoord op de plannen voor de Floriade heeft gegeven.

In de contracten met de Tuinbouwraad staat onder meer wie waarvoor verantwoordelijk is. Ook heeft de gemeente Almere officieel toestemming gekregen om het logo en de naam Floriade te gebruiken.

Naast de overeenkomst met de Tuinbouwraad ondertekende de gemeente ook een contract met de AIHP. Deze internationale tuinbouworganisatie beslist of een evenement de titel wereldtuinbouwtentoonstelling mag dragen. Almere voldoet aan alle voorwaarden en mag de Floriade dan ook zo promoten.

bron: Gemeente Almere / omroep flevoland, 02/09/15 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.