23, 24 en 29 september 2015

Nieuwe editie Demokwekerij gewasbeschermingsdagen

Na een geslaagde editie in april dit jaar vinden de komende gewasbeschermingsdagen gericht op sierteelt plaats op 23, 24 en 29 september. Deze dagen worden georganiseerd in samenwerking met Horticoop, Van Iperen, Brinkman en diverse toeleveranciers van deze handelsbedrijven.

Elk handelsbedrijf heeft een aparte dag, waarbij zij hun relaties de mogelijkheid geven om zich bij te laten praten over de ontwikkelingen in gewasbescherming.
Naast presentaties van de handelsbedrijven zullen in groepen diverse gewasbeschermingsproeven in de teeltafdelingen worden bezocht. Deze editie zal er o.a. aandacht worden besteedt aan onderzoeken ter bestrijding van trips, meeldauw, botrytis in diverse glastuinbouw gewassen. Ook zal men worden bijgepraat over groeiregulatie en selectiviteit van nieuwe insecticide.

Deze editie van de gewasbeschermingsdagen vinden plaats op:
  • Woensdag 23 september 2015 Van Iperengewas
  • Donderdag 24 september 2015 Brinkman
  • Dinsdag 29 september 2015 Horticoop

Op deze kennisdagen is er voldoende ruimte voor de kwekers om vragen te stellen en discussie te voeren met specialisten van de handelsbedrijven en gewasbeschermingsmiddelen producenten. De gewasbeschermingsdagen, die deze editie gericht zijn op de sierteelt, tellen mee voor verlenging van de spuitlicentie.

Deelnemen aan de kennisdagen?
Aanmelden kan via de bovengenoemde handelsbedrijven.

Bron: www.demokwekerij.nlPublicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven