Drie symposia tijdens vakbeurs ‘Seed meets Technology’

Tijdens vakbeurs Seed meets Technology vindt van 22 t/m 25 september een drietal symposia plaats. De onderwerpen die aan bod komen zijn achtereenvolgens groene chemie, hydroponics en fenotypering. Het programma van de symposia bestaat uit vakinhoudelijke lezingen en presentaties van de exposanten van Seed meets Technology. Het gehele programma vindt plaats op het terrein van Proeftuin Zwaagdijk. Na afloop van de lezingen is er elke dag uitgebreid gelegenheid om vragen te stellen aan de sprekers over de producten en technologieën die zijn besproken.

Registreert u zich vooraf online per symposium dat u wilt bezoeken via (in geval van plaatsing op website:) de website (in geval van plaatsing in blad:) www.seedmeetstechnology.com.

22 september – ‘Green chemistry to enhance seeds’
Het symposium ‘Green chemistry to enhance seeds’ wordt georganiseerd door Incotec. Het programma start om 13.00 en de voertaal is Engels. Rob Baas, senior researcher bij Incotec, zal spreken over de ontwikkelingen op het vlak van groene zaadbehandelingen.

23 september – ‘Hydroponic cultivation’
Het symposium hydroponics biedt een veelzijdig programma waarin een vijftal sprekers in vier lezingen de (inter)nationale ontwikkelingen en diverse nieuwe systemen op het gebied van teelt op water met u doorneemt. Het programma start om 13.30 uur en is geheel te volgen in zowel Engels als Nederlands.

24 september – ‘Next generation phenotyping in practice’
‘Next generation phenotyping in practice’ wordt georganiseerd door Proeftuin Zwaagdijk, Gitzels Breeding Services, Aris BV, Flier Systems en SeedTuning. Het programma start om 13.30 en de inhoud is bijzonder interessant voor veredelaars, onderzoekers, proefveldmanagers en kiemlaboranten binnen de zaadveredelingsbedrijven.

Over Seed meets Technology
Seed meets Technology is hét evenement voor de laatste technologische ontwikkelingen en innovaties in de zaadsector. Van 22 t/m 25 september vindt in Zwaagdijk de tweede editie van het evenement plaats. Seed meets Technology is een initiatief van Leba, Incotec, Seed Processing Holland en Proeftuin Zwaagdijk.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.