Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Plantarium 2015

Tholen - Onder de naam Ticket2Boskoop organiseerden Plantarium en Groen-Direkt een gezamenlijke mega-beurs. Vier dagen achtereen, van woensdag 26 t/m zaterdag 29 juli, was de wereld van de boomkwekerij, tal van toeleveranciers en uiteraard de kwekers zelf op de beurs aanwezig om hun producten en diensten aan het publiek te presenteren. De 33ste editie van het evenement trok zo'n 17.150 bezoekers, nagenoeg hetzelfde als vorig jaar. Een kwart van de bezoekers komt uit het buitenland (40 verschillende landen). Onze redactie was aanwezig en maakte er een uitgebreide fotoreportage van.

Klik hier voor de fotoreportage


Van linksboven mee met de klok: Walter van der Wiel van Dümmen Orange; Bernd Rötjes van Rötjes YoungPlants; Norman Kordes van het Duitse Kordes Roses en Marcel van Vemde, Niels Kuiper en Peter van der Knaap van Florist Breeding.



Van linksboven mee met de klok: Anja Groenestein en John Stolwijk van Stolwijk & Sohne; Annemieke Hooij en Stephan Vernooy van VisionPictures; Haifa, vertegenwoordigd door Dorien Geentjens en rechts Louis Weerk (midden: Wilco Dorrestein van DLV Plant) en Mark van Dulem Van AICL Specialty Fertilizers.

Klik hier voor de fotoreportage


Publicatiedatum: