FLower Factor organiseert Floral TweetJam

Op 4 september organiseert Flower Factor voor de 6e maal een Floral TweetJam. Meer dan 20 bloemisten gaan met producten van vele kwekers en handelaren aan de slag. Het thema is dit maal Vintage Fall. De livestream is op 4 september vanaf 13.00 uur-15.30 uur via de site van Flower Factor te zien.


Beelden uit voorgaande edities (bron: Flower Factory)FLower Factor heeft zich bij de opzet van de Floral TweetJam laten inspireren door muzikanten die jamsessies houden. Die creëren op spelenderwijs nieuwe geluiden en liedjes. "Wanneer je creatieve bloemendesigners samenbrengt met mooie producten van onze kwekers en partners op de juiste plaats en met de juiste sfeer, dan ontstaat er iets magisch!", vertelt Pim van den Akker, initiatiefnemer van de Floral TweetJam. "Het thema, Vintage Fall, spreekt bovendien tot de verbeelding: veel warmte, herfst en retro zullen centraal staan."

Bloemisten en andere geïnteresseerden over de hele wereld kunnen getuigen zijn van de Floral TweetJam. Zij kunnen via de site van FLower Factor meekijken of later de compilatie bekijken, die eveneens via Flower Factor gepubliceerd wordt.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.