Materialenveiling D. van Diepen en Zonen geopend

Voor de verkoop van overtollige machines en materialen kiest D. van Diepen en Zonen voor een online materialenveiling en heeft hiervoor CNB en Troostwijk de opdracht verstrekt. Inmiddels is deze online veiling geopend.


Foto: CNB

De veiling omvat een groot aantal kavels van machines voor de lelieteelt zoals een complete Antha lelieverwerkingslijn bestaande uit 4 rollensorteerders, bunkers, kantelaars, transport/pluisbanden en 4 Bruin lelietelmachines. Zeker interessant zijn de Miedema stortbunker uit 2005, 3 stuks Irritec beregeningshaspels uit 2010, een volautomatische Akerboom kook/ontsmettingsbak voor 2x3 kisten uit 2010 en een John Deere 6430 tractor met voorlader en plantdak met het bouwjaar 2008 en met slechts 2000 uren. Stuk voor stuk zijn deze in zeer goede staat verkerende machines inzetbaar voor alle teelten.

Lelieteelt
Tevens wordt er een extra kavel geveild van circa 200 RR Siberia lelieschub. Dit is in mei 2014 opgeplant en dit wordt geveild inclusief de licentie van 700 RR leverbaar en 200 RR schubteelt.

Alles staat opgeplant op een perceel in Sint Maartenszee.

Een kijkdag staat gepland voor zaterdag 5 september. Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met CNB veilingmeester Jan Meijer, M: 06-10442803.

bron: CNB

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.