donderdag 3 september

Bijeenkomst Ethiopische kwekers en kopers FloraHolland

Op donderdag 3 september organiseert BSI op haar locatie in de bloemenveiling Aalsmeer een bijeenkomst tussen haar Ethiopische kwekers en de kopers van FloraHolland.

De bedoeling van die bijeenkomst is een nadere kennismaking tussen de kwekers en de kopers. De aanvoer vanuit Ethiopië wordt steeds belangrijker en de kwaliteit van de rozen steeds beter. Een twaalftal kwekers uit Ethiopië geeft acte de présance en laat hun producten zien. Behalve de Ethiopische kwekers zal een internationaal gezelschap veredelaars hun nieuwste rozenrassen presenteren, zodat de aanwezige handelaren die kunnen beoordelen. De Ethiopische kwekers kunnen hier hun voordeel mee doen.

De aanwezige kopers kunnen gelijktijdig een kijkje in de keuken van een import verwerkend bedrijf krijgen. De bijeenkomst begint om 09.30 uur. Rens Buchwald, de CFO van FloraHolland, zal de openingshandeling verrichten.

Er wordt op een Ethiopisch traditionele wijze koffie geserveerd en voor een hapje en drankje wordt gezorgd. Alle kopers zijn van harte welkom.

Voor meer informatie:

Rinus Bouwman
Bouwman Snijder Importservice
Legmeerdijk 313
1431 GB Aalsmeer
M +31(0)6 51 205 619
T +31(0)297 230 555
F +31(0)297 230 568
E: rinus.bouwman@bsibv.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.