Fotoreportage: nieuw pand Gavita en Sail

Tholen - In het onlangs geopende kantoor van Gavita neemt de nieuwe fotogoniometer - een tool waarmee het lichtbeeld van reflectoren in kaart wordt gebracht - een prominente plaats in. Dat was afgelopen vrijdag te zien, toen een gezelschap klanten, partners en toeleveranciers het kantoor bezocht. "Binnen een uur hebben we nu een meetresultaat", aldus Dominique Sernets, product engineer bij het bedrijf. "Specifieke reflector/lamp/VSA combinaties hebben hun eigen karakteristieke output. Met de fotogoniometer kunnen we dit soort belangrijke verschillen inzichtelijk te maken. Met de fotogoniometer zijn we in staat om ook dit soort belangrijke verschillen inzichtelijk te maken. Het versnelt ons ontwikkelingsproces drastisch."


Dominique Sernets, Product Engineer bij Gavita, bij de fotogoniometer

Professionalisering
Volgens Ferry Breeuwer, directeur van het bedrijf, is het bedrijf pro-actief bezig met een professionaliseringsslag. "Professionalisering laten we niet alleen zien door onze geavanceerde meetopstellingen voor de productontwikkeling en -analyse, maar bijvoorbeeld ook door onze inspanningen om Dekra-gecertificeerd Self Testing Manufacturer te worden. Daar werken we hard aan."Na het informatieve gedeelte volgde een ontspannen middag. Het bezoek werd afgesloten met een bezoek aan Sail Amsterdam in vier luxe Jan van Gent sloepen. De beelden uit de foto-reportage zeggen genoeg.

Bekijk de fotoreportage hier.

Wilt u ook een kijkje in de keuken van Gavita nemen? Dat kan! Neem contact op met Ferry Breeuwer voor een afspraak.

Voor meer informatie:
Gavita
Oosteinderweg 127
Aalsmeer
tel 0297 – 380 450
Ferry Breeuwer
f.breeuwer@gavita.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.