Lucas Jansen, Floweracademy;

Aanbod trainingen in september bij Floweracademy.NL

In september starten er een aantal nieuwe trainingen bij Floweracademy.NL. "De vernieuwde trainingen geven met de naam bootcamp aan dat deze kort intensief en interactief zijn," aldus Lucas Jansen. "Alle bootcamps en specialistentrainingen worden in combinatie met het e-learningplatform van Floweracademy.TV gegeven. Dit heeft veel tijdsvoordelen en maakt de cursussen nog interessanter om te volgen."

Cursus tuinplantenspecialist
Op donderdag 17 september start de cursus tuinplantenspecialist. In 6 middagen van 4 uur worden alle zaken rondom tuinplanten besproken qua assortiment, kwaliteit en afzet. Iedere cursusmiddag worden tuinplantenkwekers bezocht en wordt hun kennis in de cursus betrokken.

Ingangscontrole snijbloemen
Op vrijdag 24 september start een intensieve en interactieve bootcam Ingangscontrole snijbloemen van 2 middagen van 4 uur. "Uit recent onderzoek is gebleken dat kopers uitermate ontevreden zijn over het gewijzigde keurbeleid van de bloemenveiling. Dit vraagt om een kennisvergroting van kwaliteitsaspecten aan de ingang bij de groothandelaren." In deze korte training worden de belangrijkste kwaliteitsaspecten besproken aan de hand van praktijkvoorbeelden.

Bootcamp Retail-Sales
Nieuw is de Bootcamp Retail-Sales die start op maandag 28 september van 16-22 uur. Tijdens de bootcamp training van Floweracademy.nl wordt in een korte tijd intensief aan de slag gegaan met zowel retail - als accountmanagement. Met als doel om een product succesvol te kunnen pitchen aan een category manager van een retailer.

Tijdens de training wordt stap voor stap gewerkt aan een eigen case die de laatste avond wordt gepresenteerd aan de medecursisten.

Het gehele cursusaanbod is te vinden op www.floweracademy.NL.

Voor meer informatie:
Floweracademy.NL
Lucas Jansen
Rijnstraat 1
2311 NJ Leiden
M: 0622261489
E: lucasjansen@floweracademy.tv
www.floweracademy.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.