Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

50% subsidie op cursus naoogst behandeling snijbloemen

Op 24 en 29 september wordt de cursus naoogst behandeling van snijbloemen georganiseerd. Via het fonds Colland Arbeidsmarkt is een bijdrage in de cursuskosten tot 50% mogelijk.


Foto genomen uit de flyer Curcus naoogst behandeling van snijbloemen (PDF)

Deelnemers in het fonds Colland Arbeidsmarkt, die één van de geselecteerde cao's* hanteren, komen in aanmerking voor een subsidie op de cursuskosten. Deze bijdrage kan 50% van de cursuskosten bedragen.

Na de oogst kunnen snijbloemen schade oplopen door vele oorzaken. Vaak met teleurgestelde consumenten als gevolg. Wat zijn de oorzaken en hoe behoudt u goede kwaliteit? Verminder uitval en verbeter de consumentenbeleving door de cursus naoogst behandeling van snijbloemen te volgen!

Voor iedereen die actief betrokken is bij productkwaliteit in de snijbloemenwereld organiseren FloraHolland en Wageningen UR de cursus naoogst behandeling van snijbloemen. De cursus vindt plaats op 24 en 29 september in Aalsmeer en bestaat naast presentaties uit een practicum en interactieve discussiesessies.

Hanteert uw bedrijf één van de onderstaande cao's? Bent u deelnemer in het fonds Colland arbeidsmarkt? En heeft de cursist in studiejaar 2015-2016 de maximale bijdrage van € 1.000,-nog niet ontvangen? Dan is een subsidie tot 50% op deze cursus mogelijk. Kijk voor meer informatie op www.CollandArbeidsmarkt.nl

* Geselecteerde cao's: Glastuinbouw, Open Teelten, Bloembollengroothandel, Bos en Natuur, Dierhouderij, Groenvoederdrogerijen, Hoveniersbedrijf, Paddenstoelen.

Meer informatie en inschrijven kan via Wageningen Academy



Publicatiedatum: