KWF Kankerbestrijding

Noviflora verkoopt rozenpakketten tijdens Ride of the Roses

Net als vorig jaar doet ook Noviflora dit jaar weer mee aan de Ride for the Roses. Deze fietstocht wordt op zondag 6 september gereden in de omgeving van Aalsmeer. Op zaterdag 5 september rijdt het Noviflora-team een pre-ride-tocht van 100 km. naar Aalsmeer. We rijden deze tocht om geld in te zamelen voor KWF kankerbestrijding.Rozenpakket
Bij de Ride for the Roses staat de roos symbool voor een morgen voor iedereen. Om extra geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding, organiseert de kweker een eigen rozenactie. Er worden rozenpakketen samengesteld van drie potrozen (kleurenmix roze/rood/wit) in een tas, die voor € 10,- per pakket te koop worden aangeboden. De opbrengst gaat geheel naar het KWF.

De rozenpakketten kunnen besteld worden door een mail te sturen naar renee.van.vliet@noviflora.nl. Bestellen kan tot 26 augustus. Tegen contante betaling kunnen de pakketten in week 36 bij Noviflora worden opgehaald. De afhaaldagen zijn 1 en 2 september.

bron: www.facebook.com/Noviflora

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.