GASA Germany organiseer orderbeurs in Boskoop

In Kevelaer werden de afgelopen week meer dan 850 seizoensartikelen aan bezoekers getoond. "Met geïnteresseerde bezoekers en goede verkoop hebben we ons doel bereikt," aldus directeur van GASA Germany Michael Bongers.Nu is het tijd voor de 'volgende ronde'. Daarvoor gaat het bedrijf de komende week naar Boskoop, waar de plantenexporteur met een eigen orderbeurs en meer dan 20 partners zijn internationale zakenpartners en andere belangstellenden uit de branche in de GreenPark Hal ontvangt. Onze bekende orderbeurs en de stands van onze zakenpartners zijn de basis voor een succesvolle huisbeurs in Boskoop, verduidelijkt Bongers. "Dit jaar presenteren we exclusief verschillende product galerijen en ons Retail Design Center, waar we diverse voorstellen en ideeën rond het zogenaamde ‘verkooppunt’ presenteren."

In de product galerijen presenteren geselecteerde tuinbouwbedrijven en leveranciers van GASA Germany hun assortiment en stellen hun bedrijf, individuele concepten en nieuwe producten voor. In het Retail Design Center wordt onder andere de eerste digitale Verkoop-Concept tafel voor tuincentra getoond.

Iedere beursdeelnemer van GASA Germany heeft dit jaar de mogelijkheid gekregen om zijn persoonlijke netwerk naar Boskoop uit te nodigen. "Daarmee bereiken we een hogere bezoekerskwaliteit en kunnen alle betrokkenen vele contacten tot stand brengen’’ verduidelijkt Michael Bongers enthousiast. "Alle lichten voor een succesvolle huisbeurs staan op groen."

Voor meer informatie:
GASA Germany GmbH
Delbrückstr. 16
D- 47623 Kevelaer
T: +49 2832 97 49 0
F: +49 2832 97 49 90
E: marketing@gasa-germany.de
www.gasa-germany.de

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven