"SBS 6 “Beste Bloemenstylist" boost inschrijvingen bloemschikopleiding Floral Academy"

SBS 6 heeft invloed op toeloop van studenten bij de Floral Academy in Ede. Nu het tweede seizoen in september van start gaat van het veel bekeken “Beste Bloemenstylist” is er veel vraag naar een goede bloemschikopleiding.Dat meldt Plantion op de website. De vakopleiding bij de Floral Academy is gevestigd in het gebouw van de bloemenveiling in Ede. Voor geïnteresseerde cursisten wordt dinsdag 25 augustus (19.00-21.00 uur) een open avond georganiseerd.

Volgens Elso Post, directeur, voorziet de Bloemvakschool in Midden-Nederland in een behoefte. Post: "Volwassen medewerkers van bloemenzaken, hobbyisten en omscholers kunnen nu bij ons terecht voor een erkende opleiding met daaraan een vakdiploma gekoppeld. Ze zien de prachtige arrangement die de stylisten creëren en dat willen de mensen zelf ook kunnen maken. Wij bieden hen die mogelijkheid!"

Erkend instituut
De Bloemvakschool, een gecertificeerd en erkend opleidingsinstituut, start op dinsdag 1 of donderdag 3 september 2015 met de basisopleiding DFA. Deze basisopleiding biedt goede handvatten voor het werken in een bloemenwinkel. Het is een tweejarige, modulaire opleiding. Toetsing en examens vinden plaats volgens het examenreglement van STOAS Hogeschool en in samenwerking met brancheorganisatie Vereniging Bloemist Winkeliers. Naast Hengelo heeft Post ook Bloemvakscholen in Hengelo (Ov) en Doetinchem.

Meer informatie over de inloopavond (25 augustus, Veiling Plantion, Wellensiekstraat 4, Ede) en de opleidingen (inhoud, diplomering, leeftijd, vooropleiding, lestijden, kosten) is te vinden op www.elsopost.com.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven