Samenwerking Evanthia en Nic Lommerse V.O.F

Evanthia Seeds & Plants uit Monster en Nic. Lommerse V.O.F. uit Hillegom zijn per 1 augustus 2015 een samenwerking aangegaan. Dat maakten de twee bedrijven onlangs bekend aan hun relaties.

Beide bedrijven ondervinden de laatste periode een toename in de werkzaamheden en hebben als doel het optimaliseren van het serviceniveau. Door de handen ineen te slaan op het gebied van productie, inkoop, verpakking en verkoop van bloemzaden verwachten zij de activiteiten effici├źnter aan te kunnen pakken en klanten nog beter en sneller van dienst te kunnen zijn.

Evanthia is gespecialiseerd in de veredeling van snijbloemen en de vermeerdering van zaden van pot- en perkplanten, snijbloemen en tropische planten. Het bedrijf deelt daarnaast kennis met klanten. Nic. Lommerse V.O.F. is ook actief in de vermeerdering van zaden en na een intensief gesprek zijn beide bedrijven tot de conclusie gekomen dat zij elkaar door middel van een samenwerking kunnen versterken.

Voor de klanten van deze bedrijven verandert er overigens niets. Zij behouden hun vertrouwde contactpersonen bij beide bedrijven. Wel kunnen zij uitgaan van een nog betere en snellere service.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.