Open huis bij bollenbedrijven in Lisse en Voorhout

Vier bollenbedrijven en een mechanisatiebedrijf in Lisse en Voorhout hebben zaterdag de deuren opgezet voor het publiek in het kader van het evenement Bollenstreek in Bedrijf.

Bezoekers konden kennisnemen van de gang zaken bij Adr. Jansze (tulp en narcis) en zn., RuRo-Plant (dahlia, zie foto), N.L.J. Rotteveel (narcis, hyachint) en Fa. Bisschops (narcis, dahlia). Daarnaast gunde mechanisatiebedrijf H. van Gerven bezoekers ook een kijkje in de keuken.

Naast deze ondernemers presenteerden onder meer het Hoogheemraadschap van Rijnland, de Historische Kring Voorhout, Oud Lisse en de Agrarische Natuur- en Landschapsvereniging Geestgrond zich.

Het gebied tussen de Akkervoordelaan in Voorhout en de Oude Heerenweg in Lisse is ongeveer 600 meter groot. De organisatie liet een treintje rijden om het bezoekers naar de zin te maken. Over het bezoekersaantal zijn nog geen mededelingen gedaan.

bron: Bloembollen Visie

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.