Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
22 september, Plantion

Cursusavond ‘Kopen op de Klok’

Plantion organiseert de cursusavond ‘Kopen op de Klok’. De cursus is bedoeld voor bloemist-winkeliers, bloemenhandelaren, inkopers voor een tuincentra, groothandelaren of anderszins bij het inkoopproces betrokken personen.

Tijdens deze cursusavond maken deelnemers kennis met het inkoopproces op de veilingtribune. Na de cursusavond zullen deelnemers in staat zijn om zelfstandig producten bij Plantion in te kopen.

Voor detaillisten en groothandelaren en hun medewerkers zijn hier geen kosten aan verbonden, voor andere belangstellenden zijn de kosten € 100,00

De cursusavond bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het theoretische deel bestaat uit uitleg van het veilproces en het klokfront. Het praktische deel bestaat uit het stoppen van de klok om zo een idee te krijgen van de draaisnelheid van de klok en natuurlijk ook van uw eigen reactiesnelheid en het uitvoeren van een inkoopopdracht.

De cursusavond ‘Kopen op de Klok’ wordt georganiseerd op dinsdag 22 september 2015, van 19.30 uur tot 22.00 uur. Gerrit Kremer, één van de veilingmeesters en hoofd klokverkoop van Plantion, zal de avond leiden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Patricia Willemsen, tel.: 0318-66 17 97, PatriciaWillemsen@Plantion.nl of met Verena Bollwerk, tel.: 0318- 66 17 98, Verenabollwerk@Plantion.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier (graag invullen voor 11 september 2015)

Bron: Plantion

Publicatiedatum: