22 september, Plantion

Cursusavond ‘Kopen op de Klok’

Plantion organiseert de cursusavond ‘Kopen op de Klok’. De cursus is bedoeld voor bloemist-winkeliers, bloemenhandelaren, inkopers voor een tuincentra, groothandelaren of anderszins bij het inkoopproces betrokken personen.

Tijdens deze cursusavond maken deelnemers kennis met het inkoopproces op de veilingtribune. Na de cursusavond zullen deelnemers in staat zijn om zelfstandig producten bij Plantion in te kopen.

Voor detaillisten en groothandelaren en hun medewerkers zijn hier geen kosten aan verbonden, voor andere belangstellenden zijn de kosten € 100,00

De cursusavond bestaat uit een theoretisch en een praktisch gedeelte. Het theoretische deel bestaat uit uitleg van het veilproces en het klokfront. Het praktische deel bestaat uit het stoppen van de klok om zo een idee te krijgen van de draaisnelheid van de klok en natuurlijk ook van uw eigen reactiesnelheid en het uitvoeren van een inkoopopdracht.

De cursusavond ‘Kopen op de Klok’ wordt georganiseerd op dinsdag 22 september 2015, van 19.30 uur tot 22.00 uur. Gerrit Kremer, één van de veilingmeesters en hoofd klokverkoop van Plantion, zal de avond leiden.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Patricia Willemsen, tel.: 0318-66 17 97, PatriciaWillemsen@Plantion.nl of met Verena Bollwerk, tel.: 0318- 66 17 98, Verenabollwerk@Plantion.nl.

Klik hier voor het inschrijfformulier (graag invullen voor 11 september 2015)

Bron: Plantion


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven