4 en 5 september

Smullen voor het goede doel tijdens Culinair Westland

Op 4 en 5 september aanstaande vindt de 9e editie van Culinair Westland plaats op het Wilhelminaplein in Naaldwijk. Het evenement wordt georganiseerd door Kiwanis Westland en is verhuisd van juni naar september. Een zomers warme vrijdagavond, een zonnige zaterdagmiddag en zwoele zaterdagavond. En dit alles met de beste verzorging voor de inwendige mens. Een gratis toegankelijk food festival speciaal voor het goede doel."De smaaksensatie voor het goede doel staat centraal op 4 en 5 september. Op vrijdagavond om 17.00 uur start de muziek en tot 23.00 uur kunnen bezoekers genieten van de festiviteiten en heerlijke eten. Zaterdag vind een samenwerking plaats met Podium Westland, opent de keuken om half 1 en kan men tot middernacht de smaakpapillen activeren onder het genot van variërende muziek," aldus Henk Salome, voorzitter Culinair Westland.

Traditiegetrouw rekenen bezoekers hun eten en drinken af met muntjes, die tijdens het Culinair Westland op het Wilhelminaplein in Naaldwijk te koop zijn. De festivalorganisatie heeft ook dit jaar weer nadrukkelijk aandacht besteed aan de variatie in keukens van restaurants van binnen en buiten het Westland. Hierdoor stellen bezoekers zélf hun menu samen en bepalen zij wat ze eten. Lekkere vis van The Fish Club, een volgende gang van Bij5 en een kaasplankje van kaashuis Tromp zijn voorbeelden van de grote variatie in keuze die er is.

Nieuwe naam en logo
Door de organisatie van het gratis toegankelijke food festival is bewust de keuze gemaakt om de naam van het event aan te passen. "Culinair Westland is voor alle mensen uit de omgeving en niet alleen bedoeld voor Kiwanis-leden. Juist door de naam en de uitstraling daar op aan te passen, hopen we hier extra bezoekers mee te ontvangen. De goede sfeer, gezellige muziek en het lekkere eten zijn de ingrediënten voor een geslaagd weekend waarbij iedereen ook nog bijdraagt aan de zeven regionale goede doelen," licht Salome verder toe.

Voor meer informatie:
www.culinairwestland.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven