26 - 28 augustus, Hazerswoude

Floralis Boskoop Najaarsbeurs 2015

Naast de orderbeurs zal Floralis Boskoop eind augustus haar diensten centraal stellen tijdens de “Floralis Boskoop najaarsbeurs”. Om klanten meer bekend te laten raken met hetgeen Floralis Boskoop te bieden heeft, worden de diensten per klantgroep apart uitgelicht. “Samen sterker” is hierbij het uitgangspunt. Floralis Boskoop nodigt tuincentra, exporteurs, groothandel, hoveniers en leveranciers dan ook uit om hierover samen in gesprek te gaanSamen sterker
De laatste jaren heeft Floralis Boskoop zich steeds meer gedifferentieerd in fullservice activiteiten. Specialistische productkennis, fijnmazige distributie, leveren op de gewenste locatie en verruiming van het assortiment op de winkelvloer staan hierbij centraal. De partner voor een intensieve samenwerking. ” Samen sterker” in een turbulente markt is hierbij het motto.

Ruim 10.000 partijen
Tijdens de najaarsbeurs, welke sinds twee jaar wordt gepresenteerd in de Cash & Carry van Floralis Boskoop, wordt de mogelijkheid geboden om ook direct producten via de Cash&Carry te bestellen. Dit kan eenvoudig door gebruik te maken van de Shop App of Webshop van Floralis Boskoop. Op een eenvoudige manier bestellen uit meer dan 10.000 partijen.

Locatie: Cash & Carry Floralis Boskoop, Denemarkenlaan 9 te Hazerswoude
Wanneer: 26, 27 en 28 augustus 2015
Openingstijden: 07.30 tot 18.00 uur

Meer informatie:
Floralis Boskoop B.V.
Denemarkenlaan 9
2391 PZ Hazerswoude
T: +31 (0)172-21 93 55
F: +31 (0)172-21 33 34
E: ireneweismann@floralisboskoop.nl
www.floralisboskoop.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.