Special veredeling van start

Tholen - De vakantie is voorbij en een nieuwe maand is van start gegaan. Dat betekent ook weer een nieuwe special. In augustus geven we op onze tuinbouwnieuwsbrieven speciale aandacht aan veredeling.

Nederlandse bedrijven zijn wereldwijd toonaangevend in de veredelingssector. De Nederlandse rassen zijn van gigantisch belang voor de wereldwijde sierteeltsector, maar ook de toeleveranciers zijn van grote invloed.

De verdelingssector is volop in ontwikkeling: er wordt flink geïnvesteerd en er staan flink wat nieuwbouwprojecten op de planning. Ook kwekersrecht is de laatste tijd een belangrijk onderwerp in de tuinbouw. Van wie is een ras en hoe is dat te beschermen?Special van start
Reden genoeg om deze maand speciale aandacht te geven aan de veredelingssector. Bedrijven actief in of met verdeling, worden uitgenodigd om kosteloos een bericht in te sturen naar info@bpnieuws.nl. Ook kunnen bedrijven contact opnemen met de redactie voor het schrijven van een artikel.

De special biedt bovendien een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlights te plaatsen met behulp van een banner.

De Special Veredeling duurt tot en met 31 augustus. Deze periode adverteren een Nederlandstalige nieuwsbrief kost € 700. Op de internationale nieuwsbrieven is een banner in de speciale specialpositie € 825. Op de website kost de special-plek €375 nationaal en €435 internationaal. Doorplaatsing op andere websites is mogelijk tegen speciaal tarief. Stuur een mailtje voor meer informatie.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.