Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kwekers, kopers en veredelaar Vincents zonnebloemen naar pop-up museum Vincent van Gogh

“Meet the Vincents artists”. Dit thema stond centraal tijdens de feestelijke bijeenkomst in Art Square Amsterdam, voor geselecteerde Vincents kwekers en kopers, veredelaar Sakata en marketingbureau Pull Position. Het pop-up museum, dat was aangekleed met 2.000 gesponsorde Vincents zonnebloemen van Sakata, stond geheel in het teken van Vincent van Gogh. Een samenwerking tussen twee verschillende werelden: de kunstsector en de tuinbouwbranche. Een mooie promotie voor beiden op het drukbezochte Museumplein.



Premium growers en buyers krijgen VIP behandeling
Als echte VIP’s werden de “Premium Growers en Buyers” onthaald in het pop-up museum op het museumplein, dat plaats bood aan 50 getalenteerde kunstenaars. Na het proosten met champagne en hapjes, kregen de bezoekers de tijd om zelf het museum te ontdekken. De kunstenaars waren allen aanwezig om hun werk, dat op hun eigen manier linkte aan Vincent van Gogh, met veel passie en enthousiasme te presenteren. De dames van het gezelschap kregen een speciale zonnebloem attentie van de hand van kunstenares Roos te Riet. Tussen de werken door was het museum en het museumplein prachtig aankleed met Helianthus Vincent®s. Na de rondleiding is de groep op een charmante, oude rondvaartboot gestapt om door de grachten van Amsterdam te genieten van een lekker satébuffet.

Vincent van Gogh 125 jaar geleden overleden

Op 29 juli j.l. was het precies 125 jaar geleden dat Vincent van Gogh overleed. Een bijzonder moment om stil te staan bij deze unieke Nederlandse schilder. Als eerbetoon is er dit jaar van 24 tot 30 juli op het Museumplein in Amsterdam een pop-up museum geopend in thema van Vincent van Gogh, door Art Square Amsterdam. Voor bijpassende aankleding heeft Sakata hiervoor 2.000 Vincents zonnebloemen gesponsord.



Vincent van Gogh en de zonnebloem
De Nederlandse kunstschilder maakte er al een prachtige serie stillevens van: de zonnebloem. Vandaag de dag is de tijdloze, warme zomerbloeier nog steeds even populair. Voor een hulde aan Vincent van Gogh, mochten zonnebloemen dus niet ontbreken. Art Square Amsterdam is aangekleed met 2.000 zonnebloemen. Ook zijn er boeketten samengesteld die aan, onder meer, het Van Gogh Museum, Rijksmuseum, Stedelijk museum, Hermitage, IAmsterdam, Parool, AFK, AT5 en Amsterdam Stadsdeel Zuid zijn aangeboden ter promotie. Dit heeft veel publiciteit opgeleverd in Amsterdam.



Vincents Choice, -Fresh en -Pomelo
Het assortiment dit jaar bestaat uit Vincents Choice (inclusief Vincents Choice Deep Orange DMR), Vincents Fresh en de jongste telg in de familie: Vincents Pomelo. Ieder ras onderscheidt zich door haar unieke kleurencombinatie. Zo heeft Vincents Choice een warme oranje bloemkleur met een diep donkerbruin hart. Vincents Fresh is hier een frisse variatie op, met haar groene hart. Een pittige derde is de Vincents Pomelo, met een donkerbruin hart met afstekende felgele bloemen. Al deze soorten hebben bloemen die je ‘aankijken’, een stevige groene steel, grote ronde lintbloemen en een uitstekende houdbaarheid. De naam Vincents staat garant voor topkwaliteit zonnebloemen.

Beschikbaarheid
Jan van Boksel | Vincent®s Choice & Vincent®s Fresh
Vos Agro | Vincent®s Choice, Vincent®s Fresh
Kwekerij Erik Overtoom | Vincent®s Choice, Vincent®s Pomelo

Bron: Pull Position
Publicatiedatum: