Wielerploeg Pentakeep-De Zeeuw in vorm

Ook dit wielerseizoen behaalt wielerformatie Pentakeep-De Zeeuw overwinningen in de lokale wielerrondes, waarmee de sponsoring voor het tweede achtereenvolgende jaar door Pentakeep reeds een succes te noemen is.Al vroeg in het seizoen waren de renners in vorm. Marco Kuijvenhoven won één van de eerste lokale rondes: die van Noordwijk. Kuijvenhoven rijdt dit jaar in het rood-wit-blauw voor Pentakeep. Hij is de trotse winnaar van het Nederlands kampioenschap.

Daarna volgde de koppeltijdrit in het Westland waar Van den Blink en Kuijvenhoven ruim de zege binnenhaalden met een gemiddelde van meer dan 45 km per uur.

Ook in de Grote Prijs Peet Philippa, een wedstrijd waarmee een veel te vroeg overleden wielermaat herdacht wordt, schreef de ploeg op zijn naam. Naast dat een aantal renners de organisatie van deze wedstrijd voor zijn rekening neemt, werd als extra dit jaar aan alle deelnemers een bidon uitgedeeld, gesponsord door Pentakeep.

De renners doen het goed in de Westlandse rondes. Van Lier staat eerste in het Westlandklassement en verdedigt de leiderstrui, Van Etten staat tweede. In Monster en Poeldijk ging Van Lier beide keren als eerste over de eindstreep. Van Etten rijdt aanvallend en dat resulteerde al drie keer in een derde plek op het podium, in Monster, Maasdijk en in de ronde van Wateringen.

De ploeg is dit jaar versterkt met een nieuwe renner Marco van der Sman. Hij bewees direct zijn kracht voor de ploeg en won de ronde van Honselersdijk. In Monster leverde hij ook een belangrijke bijdrage aan de overwinning met als resultaat dat het podium door Pentakeep-De Zeeuw bezet was: 1 Van Lier, 2 Van der Sman en 3 Van Etten.

Voor meer informatie:
Pentakeep
www.pentakeep.nl
www.pentakeep-dezeeuw.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.