PurE seasonal flowers

Assortimentsposters promoten Helianthus

Als onderdeel van de promotiecampagne PurE seasonal flowers worden deze week 1.000 assortimentsposters Helianthus verspreid bij de bloemistenklokken in Naaldwijk en Eelde. Met de vrolijke en informatieve poster krijgt de bloemist een indruk van het beschikbare assortiment.


Fragment uit de poster Helianthus

De inspiratiefoto komt uit het zonnebloemen-dossier van Bloemenbureau Holland. De kwekers en veredelaars hebben de vari├źteitinformatie aangevuld. De poster geeft een indruk van de diversiteit van het assortiment.

2.000 Europese bloemisten
Afgelopen maand is de assortimentsposter ook al verspreid door exporteurs aan hun klanten; 2.000 bloemisten in Europa ontvingen de poster. Met interesse kunt u terecht bij Jacqueline Doornekamp, e-mail jacqueline@conceptfactory.eu.

Assortimentsinformatie per seizoen
Afgelopen voorjaar is de assortimentsposter Pioen geïntroduceerd. Naast Helianthus verschijnt deze zomer nog de assortimentsposter Dahlia. Richting de Herfst wordt een assortimentsposter Bessen gemaakt.

PurE seasonal flowers
PurE seasonal flowers is een collectief van kwekers/aanvoerders van FloraHolland en veredelaars ter promotie van seizoensbloemen (bol- en zomerbloemen, snij-, bes- en trekheesters). Gezamenlijk staan zij voor een zeer divers bloemenassortiment qua soorten, kleuren, geuren en vormen. Per seizoen biedt PurE seasonal flowers kant-en-klare content aan voor bloemisten, groothandel, kwekers en exporteurs, volledig afgestemd op consumentenbehoeften.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven